Kallelse/inbjudan till SIE-Gruppens årsmöte 2018

Kallelse/inbjudan till SIE-Gruppens årsmöte 2018

Årsmötet kommer att hållas torsdagen den 3 maj kl. 9:30 – 13:00 på Radisson Blue Royal Viking Hotel, Stockholm. Lokal Scorpio med årsmötesförhandlingar enligt stadgarna samt en allmän diskussion om formatet och dess tillämpningar. Årsmötet avslutar med en gemensam lunch. Anmälan enligt nedan.

Sista anmälningsdag fredagen den 27 april. Ange i anmälan om du önskar lunch. Anmälan till e-post ekonomi@sie.se

Att notera: Bolagsverket kommer att inbjuda medlemmar från SIE Gruppen till ett lanseringsmöte för nya K3-taxonomin samt den anpassade K2-taxonomin.  Tid 13.30 – 15.30. Plats Hotel C, Vasaplan 4, Stockholm. Särskild inbjudan kommer att sändas ut från Bolagsverket.

Välkommen hälsar styrelsen genom

Mikael Carlson